Winamp - Ο music player της καρδιάς μας, δωρεάν για Android κινητά

Winamp για κινητά

Το νέο Winamp Player για υπολογιστές, που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο και έχει γίνει χαμός από παλιούς νοσταλγούς του δημοφιλούς Music Player, πλέον υπάρχει και σε έκδοση για Android συσκευές! Ναι, καλά διάβασες, ο θρυλικός Player υπάρχει στο Google Play Store και μπορείς να το έχεις ανά πάσα στιγμή στη κινητή σου συσκευή. 

Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και τα κλασικό εκουαλάϊζερ που διαθέτει, το Winamp συνδυάζει ακρόαση podcast, ραδιοφωνικών σταθμών και ηχητικών βιβλίων. Με λίγα λόγια, απολαμβάνουμε όλη τη μουσική, τοπική και online από ένα μέρος, και πάνω απ΄όλα με την εμπειρία ακρόασης του θρυλικού Winamp Player.

Ακόμα βρίσκεται σε πρώιμη μορφή, και νομίζω στο μέλλον θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με διάφορα εργαλεία. Ήδη μπορείς να το απολαύσεις σε dark mode, ενώ για να μπορέσεις να απολαύσεις τις online υπηρεσίες ροής, θα χρειαστεί να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή.  

Έκδοση: 1.1.0
Μέγεθος: 17 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 8+
Κατασκευαστής: Winamp SA
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal