Ένα ωραίο κολπάκι στο YouTube που δεν ήξερες

δες πιο γρήγορα τα βίντεο στο YouTube με ένα κλικ

Πόσοι από εμάς περνάμε ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη βλέποντας βίντεο στο YouTube; Έλα, πες το, μην κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιο! 
Ακριβώς αυτό φίλε μου, αυτή τη στιγμή διαβάζω τη σκέψη σου! Οπότε, θα ήταν ωραίο να γλιτώσουμε λίγο χρόνο, όχι για να κλείσουμε το PC, αλλά για να συνεχίσουμε να βλέπουμε περισσότερα βίντεο! 😁
Έτσι λοιπόν, σου έχω ένα μικρό tip, ένα tipάκι (τι είπα!), για να προσπερνάς γρήγορα (αλλά να συνεχίσεις να βλέπεις) τη φλυαρία σε ένα βίντεο και να πηγαίνεις κατευθείαν στο ζουμί της υπόθεσης!

Κανείς δεν ήξερε -μέχρι τη συγγραφή αυτού το άρθρου- ότι με μια απλή κίνηση την ώρα που βλέπουμε βίντεο στο YouTube, μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα την εικόνα (και τον ήχο) του βίντεο, απλά πατώντας παρατεταμένα το αριστερό κλικ του ποντικιού! Διπλασιάζεται η ταχύτητα όσο έχουμε πατημένο το κουμπί και συνεχίζουμε να βλέπουμε το βίντεο σε γρηγορότερο ρυθμό. 

Αυτά, όταν βρισκόμαστε σε PC. Όταν βλέπουμε το βίντεο σε οθόνη κινητού, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πατάμε το δάκτυλό μας παρατεταμένα (συνεχόμενα) στην οθόνη του βίντεο που παρακολουθούμε! 

Αυτό ήταν! Είδες πως γλιτώνεις σχεδόν το μισό χρόνο για να δεις ένα βίντεο στο YouTube;. Στα λεγα γω! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal