'Έρημη Χώρα - Η πρώτη ελληνική παραγωγή του ERTFLIX, εντελώς δωρεάν

Έρημη Χώρα - Δωρεάν τηλεοπτική σειρά

Η «Έρημη Χώρα», είναι η πρώτη ελληνική δραματική σειρά, αποκλειστικής παραγωγής της υβριδικής πλατφόρμας της ΕΡΤ, το ERTFLIX και φυσικά διανέμεται εντελώς δωρεάν! Αποτελείται από 8 επεισόδια με ένα ποιοτικό καστ Ελλήνων ηθοποιών. Πάμε να δούμε περιληπτικά την υπόθεση της σειράς 

Υπόθεση
Η Εύα είναι μια μικρή Ελληνορουμάνα που έχει πρόβλημα με την ομιλία. Ζει με τους γονείς της σε ένα φτωχό χωριό της Ελλάδας. Μια μέρα, οι γονείς της σκοτώνονται σε ένα δυστύχημα. Ο Λουκάς, ο ερημίτης ρατσιστής παππούς της, είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της, αλλά εκείνος την αρνείται πεισματικά.

Την άγνωστη τύχη της Εύας αναλαμβάνει τότε η Μαρίνα, μια κοινωνική λειτουργός με διαλυμένη οικογένεια. Η Μαρίνα αποφασίζει να παλέψει με τον Λουκά και το παρελθόν του, αναγκάζοντας έτσι εκείνον αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό να αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τη σωτηρία τους.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοντογιώργης, Αλεξία Σαπρανίδου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Κίττυ Παϊταζόγλου, Δημήτρης Αριανούτσος, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, Στεφανία Μαρόλα, Κάρμεν Ιονέσκου, Μιχάι Ντινβάλε, Ντίνα Αβαγιανού, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Δημήτρης Τοπαλίδης, Αδελαΐδα Κατσίδε, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Δέσποινα Ρεμεδιάκη, Έφη Σισμανίδου, Αγγελική Μαρίνου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου. 

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

• Δες την σειρά: Έρημη Χώρα (8 επεισόδια)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal