Αφού πριν από 55 χρόνια πατήσαμε στη Σελήνη, σήμερα γιατί αποτυγχάνουμε;

Αφού πριν από 55 χρόνια πατήσαμε στη Σελήνη, σήμερα γιατί αποτυγχάνουμε;

Στα σημερινά επιστημονικά νέα από το κανάλι στο YouTube «Project Future», θα δούμε για την αποτυχία της αποστολής Peregrine One να προσεδαφιστεί στη Σελήνη, δίνεται μια απάντηση στο ερώτημα: «Αφού πριν από 55 χρόνια πατήσαμε στη Σελήνη, σήμερα γιατί αποτυγχάνουμε;»

Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη ανακαλύπτει καινούργια υλικά που μπορούν να ανατρέψουν τα όρια της επιστήμης, όπως η μείωση της χρήσης λιθίου στις μπαταρίες κατά 70%. Ταυτόχρονα, η ανεξάντλητη καθαρή ενέργεια από το μάγμα ηφαιστείου ανοίγει νέους ορίζοντες για ενεργειακή ανεξαρτησία. 

Ωστόσο, η παρουσία πλαστικού στο νερό και το φαγητό μας εκθέτει τη γη σε μια άλλη πρόκληση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βιώσιμες λύσεις και προσεκτική χρήση των πόρων μας.

Δες το εκπληκτικό βίντεο



σ.σ: Σε προτρέπω να δεις ακόμα ένα βίντεο από τον γνωστό αστροφυσικό Παύλο Καστανά, που εξηγεί...τα αυτονόητα. Μιλώ για τις «ψεκασμένες» θεωρίες αμόρφωτων ανθρώπων, περί μη προσελήνωσης του ανθρώπου! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal