Microsoft .NET Desktop Runtime - Η τελευταία έκδοση ενός απαραίτητου εργαλείου

Microsoft .NET Desktop Runtime

Το Microsoft .NET Desktop Runtime  είναι ένα δωρεάν λογισμικό που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και σου επιτρέπει να εκτελείς εφαρμογές Windows που έχουν γραφτεί με τις τεχνολογίες NET Framework, .NET Core ή .NET. Αυτό περιλαμβάνει εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα Windows Forms, το Windows Presentation Foundation (WPF) ή το Entity Framework.

Καλό είναι να διαθέτουμε στον υπολογιστή μας την τελευταία έκδοση του προγράμματος, διότι κάποιες εφαρμογές που είναι φτιαγμένες με υποστηριζόμενο κώδικα από το .NET, το χρειάζονται για να μπορούν να «τρέξουν» απροβλημάτιστα. 

Οπότε, όταν θα συναντήσεις το μήνυμα «αυτή η εφαρμογή χρειάζεται το Microsoft .NET για να λειτουργήσει», μην το φοβηθείς και εγκατέστησέ το. Στο download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στην επίσημη σελίδα της Microsoft για να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση στον υπολογιστή σου. 

Έκδοση: 8.0.0
Μέγεθος: 55.5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Microsoft
Πηγή: dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal