Handy Viewer - Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα προβολής εικόνων για Windows

Handy Viewer - Ένα εκπληκτικό πρόγραμμα προβολής εικόνων για Windows

Το Handy Viewer είναι ένα εύχρηστο και δωρεάν πρόγραμμα για Windows που σου επιτρέπει να προβάλεις πληθώρα αρχείων, από εικόνες και βίντεο έως έγγραφα PDF και αρχεία κειμένου. Μέσα από ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, το Handy Viewer καθιστά την προβολή των αρχείων που έχεις στον υπολογιστή σου, παιχνιδάκι.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Υποστήριξη πολλαπλών τύπων αρχείων: Το Handy Viewer μπορεί να ανοίξει μια μεγάλη ποικιλία τύπων αρχείων, όπως εικόνες (JPEG, PNG, BMP, GIF), βίντεο (MP4, AVI, MOV, WMV), έγγραφα PDF και αρχεία κειμένου (TXT, RTF).
  • Ενσωματωμένη προεπισκόπηση: Μπορείς να δεις μια προεπισκόπηση των αρχείων σου πριν τα ανοίξεις, για να βεβαιωθείς ότι είναι αυτά που θέλεις.
  • Πλοήγηση με καρτέλες: Μπορείς να ανοίξεις πολλά αρχεία την ίδια στιγμή σε διαφορετικές καρτέλες, για εύκολη σύγκριση και εναλλαγή.
  • Λειτουργία slideshow: Μπορείς να προβάλεις τις εικόνες σου σε slideshow, με αυτόματη ή χειροκίνητη εναλλαγή.
  • Εργαλεία επεξεργασίας: Το Handy Viewer προσφέρει βασικά εργαλεία επεξεργασίας για εικόνες, όπως περιστροφή, περικοπή και αλλαγή μεγέθους αλλά και εφαρμογή διαφόρων φίλτρων και εφέ. 
  • Εργαλεία ζωγραφικής: Ζωγράφισε τις εικόνες σου σαν επαγγελματίας. Τα εργαλεία ζωγραφικής περιλαμβάνουν πινέλο, γόμα, προσθήκη κειμένου, σχήματα, εργαλείο γεμίσματος περιοχής, εργαλείο κλωνοποίησης και διάφορα εργαλεία ρετουσαρίσματος.

Συνοψίζοντας, αν θέλεις να προβάλεις γρήγορα μια φωτογραφία, να την επεξεργαστείς, να διαβάσεις ένα έγγραφο ή να κάνεις μια παρουσίαση με βίντεο και εικόνες, το Handy Viewer είναι το ιδανικό εργαλείο για εσένα.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 21 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Handy Software
Πηγή: handyviewer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal