Δωρεάν Μαθήματα Προχωρημένου προγραμματισμού με Python

Δωρεάν μαθήματα προχωρημένου προγραμματισμού σε Python

Το διαδικτυακό μάθημα «Προχωρημένος προγραμματισμός με Python» απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να εμβαθύνει τις γνώσεις του στον προγραμματισμό με τη γλώσσα Python, μια γλώσσα που έχει ευρεία χρήση στις μέρες μας. 

Τα θέματα που καλύπτονται στο μάθημα αφορούν τον προγραμματισμό με αντικείμενα, τη μόνιμη αποθήκευση δεδομένων, τον προγραμματισμό γραφικών διεπαφών και τεχνικές ανάπτυξης παιχνιδιών. Το μάθημα περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα ανάπτυξης σύνθετων εφαρμογών, όπως παιχνιδιών. Είναι κατάλληλο για ανθρώπους που έχουν ήδη κάποιες γνώσεις προγραμματισμού στην Python ή άλλη γλώσσα και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν πιο απαιτητικές εφαρμογές με την Python, στη δουλειά τους ή στον ελεύθερο χρόνο τους.

Το μάθημα προσφέρεται ασύγχρονα, απευθύνεται σε όλους και η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Η έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης για όσους την επιθυμούν κοστίζει 30€ (άνεργοι δωρεάν).Τα μαθήματα ξεκινούν την 26 Φεβρουαρίου 2024 από την γνωστή πλατφόρμα Mathesis (του πανεπιστημίου Κρήτης) και μπορείς ήδη να κάνεις εγγραφή και να παρακολουθήσεις την εισαγωγή και τον τρόπο παρακολούθησης: Εγγραφή στο δωρεάν μάθημα Προχωρημένου Προγραμματισμού με Python. 

Το μάθημα γίνεται από τον Καθηγητή Νίκο Αβούρη, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Διαθέτει εμπειρία άνω των 30 ετών στη διδασκαλία και την έρευνα σε θέματα πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών.

σ.σ: Αν θέλεις να παρακολουθήσεις το μάθημα «Εισαγωγή στην Python», μπορείς να το κάνεις και πάλι δωρεάν από την ίδια πλατφόρμα και τον ίδιο καθηγητή! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal