Super Meat Boy Forever - Το παιχνίδι κοστίζει 16€ αλλά εσύ θα το πάρεις ΤΖΑΜΠΑ

Super Meat Boy Forever - Το παιχνίδι κοστίζει 16€ αλλά εσύ θα το πάρεις ΤΖΑΜΠΑ

Μετά από την κυκλοφορία του Super Meat Boy, η Team Meat επιστρέφει με το Super Meat Boy Forever. Σε αυτό το autorunner platformer, ο Meat Boy τρέχει ασταμάτητα, ενώ ο παίκτης καλείται να τον καθοδηγήσει σε άλματα, γλιστρήματα και χτυπήματα για να ξεπεράσει εμπόδια και εχθρούς.

Η δυσκολία παραμένει υψηλή, με ατελείωτες δοκιμασίες και θανάτους. Η πρόοδος έρχεται με υπομονή, επιμονή και άψογα αντανακλαστικά. Το παιχνίδι διαθέτει τυχαιοποιημένες πίστες, νέες δυνατότητες για τον Meat Boy, και δυνατότητα συνεργατικού παιχνιδιού.

Στόχος είναι η διάσωση της Nugget, του μωρού του Meat Boy και της Bandage Girl, από τα χέρια του Dr. Fetus. Χιούμορ, χρώμα και φαντασμαγορικά γραφικά συνθέτουν ένα ονειρικό (και αιματηρό) σκηνικό.

Είτε είσαι λάτρης του πρώτου παιχνιδιού, είτε αναζητάς μια πρόκληση, το Super Meat Boy Forever σε περιμένει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για περιορισμένο χρονικό διάστημα από το κατάστημα της Epic Games. Ναι, καλά υπέθεσες. Το διαθέτει δωρεάν μέχρι και την 29 Φεβ 2024.


Πάρε την προσφορά:  Super Meat Boy Forever

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal