Wubuntu - Το Linux για αρχάριους που μοιάζει με Windows

Wubuntu - Το Linux για αρχάριους που μοιάζει με Windows

Ψάχνεις για μια εναλλακτική λύση στα Windows που είναι εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις; Το Wubuntu είναι η ιδανική επιλογή για εσένα!

Τι είναι το Wubuntu;

Το Wubuntu είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Ubuntu, το οποίο είναι φιλικό προς τον χρήστη και ιδανικό για αρχάριους. Έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με τα Windows, ώστε να νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή.

Γιατί να επιλέξεις το Wubuntu;

Είναι εύκολο: Το Wubuntu είναι ιδανικό για αρχάριους χρήστες που θέλουν ένα λειτουργικό σύστημα που είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί τεχνικές γνώσεις.
Είναι δωρεάν: Το Wubuntu είναι ένα δωρεάν λειτουργικό σύστημα, άρα δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρήματα για να το αποκτήσεις.
Είναι ασφαλές: Το Wubuntu είναι ένα ασφαλές λειτουργικό σύστημα που λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις για την προστασία σου. (βασίζεται στο Ubuntlu LTS). 

Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις το Wubuntu;

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Wubuntu, υπάρχουν δύο εκδόσεις, η Plasma και η Cinammon. Η πρώτη προσομοιάζει τα Windows 11 ενώ η δεύτερη τα Windows 10. Επιπλέον, η δεύτερη ενδείκνυται για ασθενέστερα υπολογιστικά συστήματα. Για να εγκαταστήσεις τα Wubuntu θα χρειαστείς ένα USB Φλασάκι και το κατάλληλο πρόγραμμα (Balena Etcher) για να εγκαταστήσεις σωστά το λειτουργικό μέσα στο στικάκι. 

Το καλό στο έχω για το τέλος. Για όλα αυτά, υπάρχει ένας φρέσκος βίντεο-οδηγός από το Ελληνικό κανάλι στο YouTube «Kordmeister», που εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία εγκατάστασης. δες το ευθύς αμέσως: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal