Canva - Φτιάξε τις δικές σου αφίσες, λογότυπα, εικόνες, κάρτες, παρουσιάσεις

Δωρεάν λογότυπα, κάρτες, παρουσιάσεις, αφίσες

Μπορείς κι εσύ να γίνεις σχεδιαστής (designer) για τα προσωπικά σου έργα, και μάλιστα πολύ εύκολα. Επισκέψου την web εφαρμογή του Canva, και διάλεξε τη βασική κατηγορία έργου που θέλεις να δημιουργήσεις. Έπειτα, επιλέγεις το template που σου αρέσει, ή το χρωματικό συνδυασμό. Μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα όπως: Λογότυπα, Επαγγελματικές κάρτες, Παρουσιάσεις, Προσκλητήρια, Ημερολόγια κ.α. 

Μέσω του browser σου μπορείς να αλλάξεις τα πάντα στο έργο σου, ρυθμίζοντας όλες τις παραμέτρους, όπως background χρωματικά εφέ και πολλά άλλα. Στο Canva υπάρχει και συνδρομητικό πακέτο, αλλά η δωρεάν του έκδοση θα σε εντυπωσιάσει και μπορείς να μείνεις μόνο σε αυτή, ανάλογα τις απαιτήσεις σου. Για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Canva, χρειάζεται απλά να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό, ή να χρησιμοποιήσεις τον ήδη υπάρχον στο Google, στο Facebook ή και σε άλλες υπηρεσίες. 
 
Σε παλαιότερο άρθρο μας, είχαμε προτείνει πέντε (5) ιστοσελίδες για να έχεις δωρεάν φωτογραφίες. Η υπηρεσία pexels συνεργάζεται απευθείας με το Canva. Αυτό σημαίνει, ότι μέσω του browser σου, μπορείς άμεσα να διαλέξεις φωτογραφία στο pexels, να την επεξεργαστείς με το canva και να την χρησιμοποιήσεις όπου εσύ επιθυμείς. 
 
Εκτός της online εφαρμογής, διατίθεται και για Windows, MacOS, κινητά και tablets. Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση που επιθυμείς από το download link που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. 

Έκδοση: 1.84.0
Μέγεθος: 141 Mb
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11, Mac, Android, iOS
Κατασκευαστής: Canva
Πηγή: canva.com
Συντάκτης του άρθρου: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal