OceanofPDF - Ένας πραγματικός «ωκεανός» με δωρεάν βιβλία και περιοδικά

OceanofPDF - Ένας πραγματικός «ωκεανός» με δωρεάν βιβλία και περιοδικά

Ψάξαμε και ανακαλύψαμε για σένα μια ακόμα ψηφιακή βιβλιοθήκη για να βρεις, να κατεβάσεις και να διαβάσεις χιλιάδες διαθέσιμα βιβλία και ξενόγλωσσα περιοδικά εντελώς δωρεάν! Τα περισσότερα βέβαια, είναι ξενόγλωσσα, όμως υπάρχουν κι ελληνικά. Αναφερόμαστε στο OceanofPDF, που πραγματικά υπάρχει ένας ωκεανός από βιβλία και περιοδικά σε PDF και ePUB μορφότυπα. Όσον αφορά τα ελληνικά βιβλία, μέχρι στιγμής έχουν καταχωρηθεί πάνω από 250 τίτλοι! Τα ελληνικά βιβλία θα τα βρεις ακολουθώντας το σύνδεσμο: Ελληνικά Βιβλία

Ας διαβάσουμε τα λόγια των δημιουργών αυτού του εγχειρήματος: 

Πιστεύουμε ότι η γνώση και η πληροφορία πρέπει να είναι δωρεάν και προσβάσιμη απ' όλους στον κόσμο. Υπάρχουν πολλές αναπτυσσόμενες χώρες όπου δεν μπορούν να αγοράσουν εύκολα τα αγαπημένα τους βιβλία. Είναι κυριολεκτικά απρόσιτα για πολλούς ανθρώπους. Επίσης, η Amazon δεν παραδίδει σε πολλές χώρες και δεν έχουν όλοι το οικονομικό υππόβαθρο να αγοράσουν πράγματα από το διαδίκτυο.

Οι βιβλιοθήκες είναι απρόσιτες σε απομακρυσμένες αναπτυσσόμενες χώρες. Υπάρχουν λίγα καλά βιβλιοπωλεία μόνο σε μεγάλες πόλεις. Οι βιβλιοθήκες απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα. Έτσι, πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουν να έχουν εύκολη πρόσβαση στη γνώση.

Πιστεύουμε επίσης ότι πρέπει να είναι πολύ απλό και εύκολο να κατεβάσετε το επιθυμητό PDF / ePub των ηλεκτρονικών βιβλίων. έτσι λοιπόν, στη σελίδα Δεν απαιτείται εγγραφή, δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις. Πρέπει να πάρετε αυτό που θέλετε, ωραία και εύκολα.

Επισκέψου τη σελίδα: OceanofPDF

Συντάκτης του άρθρου: Επαμεινώνδας Παντζόπουλος

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal