Συνομίλησε με ξένο που δεν γνωρίζεις τη γλώσσα του

Αυτόματη μετάφραση και συνομιλία

Ενώ σε προηγούμενο άρθρο είδαμε το SayHi, μια εκπληκτική δωρεάν εφαρμογή μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, σήμερα θα σου δείξω ότι την ίδια δουλειά μπορεί να κάνει και το πασίγνωστο Google Translate με εκπληκτικά αποτελέσματα. 

Αφού κατεβάσεις την εφαρμογή από το Google Play Store ή το app store της Apple, άνοιξέ την και θα δεις ότι υπάρχει η επιλογή «Συνομιλία»

συνομιλία σε γλώσσα που δεν γνωρίζεις με το google translate


Αφού επιλέξεις την συνομιλία και τη γλώσσα που θέλεις να μεταφράσει η εφαρμογή, πάτησε το εικονίδιο με το μικρόφωνο και θα γράφεται αυτό που λες στα ελληνικά και αυτόματα θα μεταφράζεται στην ξένη γλώσσα, γραπτώς και παράλληλα με εκφώνηση σε πραγματικό χρόνο.

συνομιλία σε γλώσσα που δεν γνωρίζεις με το google translate


Τώρα, πατώντας την επιλογή της ξένης γλώσσας, θα μπορεί να μιλήσει ο συνομιλητής σου και αυτόματα θα μεταφράζεται στα Ελληνικά. 

Με αυτό τον τρόπο, ακόμα και να μην γνωρίζεις καθόλου μια ξένη γλώσσα, μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιον και να συνεννοηθείς άψογα! Φυσικά, η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν χωρίς διαφημίσεις και κρυφές χρεώσεις. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal