DriverHub - Το δωρεάν πρόγραμμα που σε βοηθάει να έχεις τους πιο πρόσφατους Drivers

DriverHub - Βρες τους πιο πρόσφατους Drivers του υπολογιστή σου

Το DriverHub είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows, το οποίο σαρώνει γρήγορα τον υπολογιστή σου για παρωχημένους drivers και στη συνέχεια βρίσκει και εμφανίζει τους πιο πρόσφατους διαθέσιμους για εγκατάσταση.

Όπως γνωρίζεις, είναι σημαντικό να έχεις εγκατεστημένα όλα τα τελευταία προγράμματα οδήγησης (drivers) στον υπολογιστή σου για να τον διατηρείς σε άριστη λειτουργία και ασφαλή. Ένας ξεπερασμένος driver μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα που μπορούν να εμποδίσουν δραστικά την απόδοση του υπολογιστή σου. 

Το DriverHub κάνει απλή τη διαδικασία αξιολόγησης του συστήματός σου για ξεπερασμένους drivers. Σαρώνει γρήγορα, εντοπίζει και εμφανίζει τους παλιούς drivers και σου παρέχει μια εύκολη εγκατάσταση των πιο πρόσφατων εκδόσεων που βρέθηκαν κατά τη σάρωση. Η λίστα που δημιουργεί σού επιτρέπει να επιλέξεις/αποεπιλέξεις αυτά που θέλεις.

Σημαντικό: Περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας σημείου επαναφοράς συστήματος, κάτι που συνιστάται σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα με οποιοδήποτε από τα νέο-εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης.

Επιπρόσθετα, το DriverHub συγκεντρώνει διάφορα χρήσιμα εργαλεία του υπολογιστή σου για γρήγορη πρόσβαση όπως: ρυθμίσεις οθόνης, διαχείριση υπολογιστή, πίνακα ελέγχου, γραμμή εντολών και άλλα. Υπάρχει επίσης ιστορικό λήψης προγραμμάτων οδήγησης για να παρακολουθείς τι έχει εγκατασταθεί. 

Ανακεφαλαιώνοντας, θα έλεγα ότι το DriverHub είναι  καλοφτιαγμένο και οργανωμένο πρόγραμμα, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις με σιγουριά στην ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης, ακόμα και αν είσαι αρχάριος.

σ.σ: Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, θα σου ζητηθεί να προχωρήσεις σε εγκατάσταση τρίτων διαφημιστικών προγραμμάτων. Σου εφιστώ την προσοχή λοιπόν, διότι μπορείς να τα παρακάμψεις. 

Έκδοση: 1.3.10.2240
Μέγεθος: 7.33 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8/10/11
Κατασκευαστής: drvhub.net
Πηγή: drvhub.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal