YoutubeDownloader - Κατέβασε ολόκληρα κανάλια από το YouTube

YoutubeDownloader - Κατέβασε ολόκληρα κανάλια από το YouTube

Το YoutubeDownloader είναι ένα απλό δωρεάν και Open Source εργαλείο που θα σε βοηθήσει να κατεβάσεις βίντεο από την πλατφόρμα του YouTube.

Έχουμε δοκιμάσει και συγκεντρώσει πολλά προγράμματα για κατέβασμα βίντεο από το YouTube, με διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Το YoutubeDownloader είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κατεβάσεις βίντεο γρήγορα και άνετα, χωρίς περιττές ρυθμίσεις. 

Εκτός των μεμονωμένων βίντεο, το «καλό χαρτί» του συγκεκριμένου λογισμικού είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις Playlists ή ακόμα και ολόκληρα κανάλια του YouTube. Απλά αντιγράφεις και επικολλείς τη διεύθυνση URL και αφήνεις την υπόλοιπη δουλειά στο πρόγραμμα. 

Επιπλέον, μπορείς εύκολα και μέσα από την εφαρμογή να αναζητήσεις συγκεκριμένα βίντεο χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, κάνοντας τη λήψη ακόμα πιο άνετη και αποτελεσματική. Το YoutubeDownloader είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για Windows, Mac και Linux. 

Έκδοση: 1.12.1
Μέγεθος: 60-73 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11, Mac, Linux
Κατασκευαστής: Oleksii Holub (Tyrrrz)
Πηγή: github.com/Tyrrrz/YoutubeDownloader
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal