Παίξε MAME στο κινητό με αυτές τις εκπληκτικές εφαρμογές

Δωρεάν MAME GAMES στο κινητό

Μπορεί το MAME Neo Emulator που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο να μας άφησε χρόνους, η δαιμόνια συντακτική ομάδα (μόνο εγώ δηλαδή) του dwrean.net, έψαξε και βρήκε για σένα, τέσσερις (4) εκπληκτικούς Emulators για να παίζεις παλιά Arcades παιχνίδια, αυτά που έμαθες στα ουφάδικα των 90's, στο κινητό σου. Για υπολογιστές, πας ντουγρού σε αυτό το άρθρο

Για να μη στα πολυλογώ, πάμε κατευθείαν στο ψητό: 

Emulator MAME: Με πάνω από 500 χιλιάδες λήψεις και η κριτική να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.7 αστεριών, ο συγκεκριμένος Emulator διαθέτει όλη τη νοσταλγία των80's και 90's που θα περίμενε κάποιος άνω των 40! Άντε και οι 35άρηδες. Αν και έχει να αναβαθμιστεί από τον Αύγουστο του 2022, οι πληροφορίες λένε ότι παίζει απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε Android τηλέφωνο. Εντάξει, οι μπακατέλες 10ετίας εξαιρούνται. 

Mame Club Arcade Emulator Pro: Εδώ είναι πιο φρέσκια η ενημέρωση της εφαρμογής (Αύγουστος 2023), το έχουν κατεβάσει πάνω από 100 χιλιάδες χρήστες και η εμπειρία παιχνιδιού είναι εξίσου καλή με του προηγούμενου Emulator. Επίσης, μπορείς να αποθηκεύσεις την πρόοδό σου στα παιχνίδια και να τα συνεχίσεις αργότερα. 

Offline Games: All in one Game: Ακόμα μία παρόμοια εφαρμογή/emulator, με την οποία μπορείς να παίξεις πάνω από 200 arcade παιχνίδια, έχει πάνω από 100 χιλιάδες downloads και η βαθμολογία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα της τάξεως των 4.5 αστεριών. Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής έγινε τον Δεκέμβριο του 2023. 

Arcade Games Mame: Εδώ έχουμε την πιο φρέσκια ενημέρωση (Φεβρουάριος 2024), με παρόμοια χρήση όπως τα υπόλοιπα της παραπάνω παρέας, με πάνω από 100 χιλιάδες downloads, 4,5 αστέρια...και το retro gaming στα καλύτερά του. 

Όλες οι παραπάνω εφαρμογές, είναι καλές, παίζουν σε όλα τα κινητά και μπορούν να σου χαρίσουν ατελείωτες ώρες παιξίματος σε αγαπημένα παιχνίδια του παρελθόντος. Ό,τι καλύτερο λέμε! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal