«Spider-Man: Far From Home» - O Spider-Man δωρεάν στο ERTFLIX

O Spider-Man δωρεάν στο ERTFLIX

Όταν υπάρχει η δυνατότητα να δεις δωρεάν την 30η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, τότε δεν πρέπει να την χάσεις. Αναφερόμαστε στην επική ταινία «Spider-Man: Far From Home» όπου υπάρχει διαθέσιμη στο δωρεάν ERTFLIX για να την δεις μέχρι και την 11 Ιουνίου 2024. 

Στην υπόθεση του έργου, ο Πίτερ Πάρκερ, μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, προσπαθεί να αφήσει πίσω του τις υπερηρωικές του ευθύνες και να απολαύσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τους φίλους του. Όμως, τα σχέδιά του ανατρέπονται άμεσα όταν ο Nick Fury τον στρατολογεί για να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή.

Μαζί με τον Mysterio, έναν ήρωα από μια παράλληλη διάσταση, ο Spider-Man καλείται να σταματήσει κάτι τεράστια πλάσματα που σκορπίζουν τον όλεθρο σε όλη την Ευρώπη.

Καθώς η μάχη κορυφώνεται, ο Peter έρχεται αντιμέτωπος με ηθικά διλήμματα και αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον Mysterio. Η αλήθεια κρύβει εκπλήξεις και ο Peter πρέπει να σώσει όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι ο «φιλικός γείτονας».

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Τομ Χόλαντ, Ζεντάγια, Τζέικ Τζίλενχαλ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μαρίζα Τομέι, Τζέικομπ Μπάνταλον. Η σκηνοθεσία είναι του Τζον Γουότς. 

Δες την ταινία: Spider-Man: Far From Home

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal