The Vector Graphics Club - Πάνω από 100 χιλιάδες Clip art εντελώς δωρεάν για λίγο ακόμα

The Vector Graphics Club - Πάνω από 100 χιλιάδες Clip art εντελώς δωρεάν για λίγο ακόμα

Έχεις ακούσει για το The Vector Graphics Club; Ετοιμάσου για ένα δημιουργικό ταξίδι που όμοιό του δεν θα ξαναβρείς! Αυτή η συλλογή περιλαμβάνει πάνω από 100.000 εικόνες clip art, οι οποίες είναι καλά οργανωμένες σε περισσότερες από 1.000 κατηγορίες και μπορείς να τις κατεβάσεις όλες μαζί!

Κανονικά το λογισμικό αυτό κοστίζει 10$ αλλά για τις επόμενες πέντε (5) ημέρες περίπου, βρίσκεται σε προσφορά και μπορείς να να το αποκτήσεις εντελώς δωρεάν και για πάντα! 

Αυτή η ευέλικτη συλλογή απευθύνεται σε όλα τα στυλ και είδη σχεδίασης, επιτρέποντάς σου να εξερευνήσεις και να πειραματιστείς όσο θες. Από τη δημιουργία εκπληκτικών σχεδίων ιστοσελίδων και συναρπαστικών αναρτήσεων στα social media μέχρι την κατασκευή εντυπωσιακών διαφημιστικών υλικών και παρουσιάσεων. Οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες!

Επίσης, για να γίνει ακόμα πιο χρήσιμη η συλλογή, κάθε εικόνα clip art περιλαμβάνει αρχεία SVG και PNG, δίνοντάς σου ακόμα περισσότερες επιλογές. Τα αρχεία SVG (διανυσματικά γραφικά) είναι ιδανικά γιατί μπορούν να αλλάξουν μέγεθος χωρίς να χάσουν την ποιότητα τους, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για διάφορα σχέδια.

Η προσφορά γίνεται μέσω του sharewareonsale όπου θα χρειαστεί να δώσεις email για να κάνεις δωρεάν εγγραφή και να σου στείλει το link με το κλειδί ενεργοποίησης ώστε να κατεβάσεις το πρόγραμμα. Αν δεν θέλεις να δώσεις το κανονικό σου email, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα προσωρινό, όπως αυτό που παρουσιάσαμε σε παλιότερο άρθρο: Email μίας χρήσης.

Πρόλαβε την προσφορά: The Vector Graphics Club

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal