Google Chrome Portable - Ο δημοφιλέστερος browser τώρα σε Portable μορφή

Πάρε το Google Chrome μαζί σου


Το δωρεάν Google Chrome Portable αποτελεί μια εύχρηστη και πρακτική έκδοση του δημοφιλούς web browser Chrome, σχεδιασμένη για να τρέχει απευθείας από USB flash drive ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Χωρίς εγκατάσταση, μπορείς να απολαμβάνεις τα οφέλη του Chrome, όπως η ταχύτητα, η ασφάλεια και η ευκολία στη χρήση, σε οποιοδήποτε υπολογιστή, ανεξάρτητα από τα δικαιώματα χρήστη ή τους περιορισμούς λογισμικού.

Πλεονεκτήματα
  • Φορητότητα: Ξέχασε τις εγκαταστάσεις! Το Chrome Portable τρέχει από οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο, ιδανικό για χρήση σε υπολογιστές με περιορισμούς ή για εργασία σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
  • Ευκολία χρήσης: Απλά αποσύνδεσε το USB flash drive ή τον εξωτερικό σκληρό δίσκο και το Chrome Portable θα αποθηκεύσει αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις, τους σελιδοδείκτες και το ιστορικό σου, έτοιμα για χρήση σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα.
  • Ασφάλεια: Το Chrome Portable διατηρεί τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας του Chrome, προστατεύοντάς σε από κακόβουλο λογισμικό, phishing και άλλες απειλές στο διαδίκτυο.
  • Ενημερώσεις: Το Chrome Portable λαμβάνει αυτόματα ενημερώσεις, διασφαλίζοντας ότι διαθέτεις πάντα την πιο πρόσφατη και ασφαλή έκδοση του browser.

Χρήσεις
  • Χρήση σε υπολογιστές με περιορισμούς: Ιδανικό για χρήση σε εταιρικούς υπολογιστές ή σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα όπου η εγκατάσταση λογισμικού απαγορεύεται.
  • Εργασία σε διαφορετικά περιβάλλοντα: Χρησιμοποίησε το Chrome Portable σε διάφορους υπολογιστές χωρίς να χρειάζεται να εγκαθιστάς τον browser κάθε φορά.
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων: Διατήρησε τα δεδομένα περιήγησής σου ασφαλή, αποφεύγοντας την εγκατάσταση σε υπολογιστές που δεν εμπιστεύεσαι.

Έκδοση: 125.0.6422.142 
Μέγεθος: 97 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 10/11
Κατασκευαστής: Google
Πηγή: portableapps.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal