«Φάσεις της Σελήνης» - Μία δωρεάν εφαρμογή για να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του Φεγγαριού

Φάσεις της Σελήνης
Η Σελήνη, ο πλησιέστερος φυσικός δορυφόρος της Γης, ασκεί εδώ και αιώνες γοητεία στην ανθρωπότητα. Οι φάσεις της, από την αχνή Νέα Σελήνη έως την λαμπερή Πανσέληνο, επηρεάζουν όχι μόνο τις παλίρροιες, αλλά και τη διάθεσή μας, την καλλιέργεια και πολλά άλλα.

Για όσους θέλουν να εξερευνήσουν βαθύτερα τον συναρπαστικό κόσμο της Σελήνης, η δωρεάν εφαρμογή «Φάσεις της Σελήνης», αποτελεί ιδανικό εργαλείο. Διαθέσιμη για Android συσκευές, η εφαρμογή προσφέρει πληθώρα πληροφοριών και λειτουργιών που θα σε βοηθήσουν να παρακολουθήσεις τις φάσεις της Σελήνης και να μάθεις για τα αστρονομικά φαινόμενα.

Τι προσφέρει η εφαρμογή «Φάσεις της Σελήνης»

  • Εμφάνιση των φάσεων της Σελήνης σε πραγματικό χρόνο: Η εφαρμογή σου δείχνει την τρέχουσα φάση της Σελήνης, με εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης. Μπορείς επίσης να δεις πώς θα φαίνεται η Σελήνη τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.
  • Αστρονομικά φαινόμενα: Η εφαρμογή σε ενημερώνει για σημαντικά αστρονομικά φαινόμενα, όπως εκλείψεις, supermoons και αστεροειδείς.
  • Ενημερώσεις για την Σελήνη: Λάβετε ειδοποιήσεις για σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με τη Σελήνη, όπως η Νέα Σελήνη, η Πανσέληνος και το Απόγειο.
  • Γεωγραφική τοποθεσία: Η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη τη γεωγραφική σου τοποθεσία για να σου προσφέρει ακριβείς πληροφορίες για την ορατότητα της Σελήνης στην περιοχή σου.
  • Κρατήρες και τοποθεσίες προσελήνωσης: Κάνε μεγέθυνση με τα δάχτυλά σου στη Σελήνη για να δεις έναν πλήρη σεληνιακό άτλαντα με τοποθεσίες προσεδάφισης διαστημικών σκαφών, σεληνιακές θάλασσες και μεγάλους κρατήρες.

Εν ολίγοις, οι «Φάσεις της Σελήνης» είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για ερασιτέχνες αστρονόμους, λάτρεις του διαστήματος και οποιονδήποτε θέλει να μάθει περισσότερα για τη Σελήνη και τον αντίκτυπό της στη Γη.

Έκδοση: 7.2.3
Μέγεθος: 55 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0+
Κατασκευαστής: M2Catalyst, LLC.
Πηγή: Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal