Service Trigger Editor - Βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή μέσω αυτόματης διαχείρισης υπηρεσιών

Service Trigger Editor - Βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή
Το Service Trigger Editor είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα για Windows που σου επιτρέπει να δημιουργείς και να διαχειρίζεσαι κανόνες (rules) για το πότε ξεκινούν και σταματούν οι υπηρεσίες (services) των Windows.

Με τον έλεγχο αυτών των κανόνων, μπορείς να αποτρέψεις ορισμένες υπηρεσίες να τρέχουν συνεχώς, κάτι που μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σου. Το πρόγραμμα έχει μια απλή και φιλική προς το χρήστη εμφάνιση, η οποία σου παρέχει βοήθεια όταν τοποθετείς το ποντίκι του υπολογιστή σου πάνω σε διάφορες περιοχές.

Το πάνω παράθυρο δείχνει όλες τις υπηρεσίες που είναι εγκατεστημένες στον υπολογιστή σου. Οι υπηρεσίες που εκτελούνται αυτή τη στιγμή θα έχουν έναν πράσινο κύκλο στα αριστερά τους, ενώ εκείνες που έχουν κανόνες έναρξης/διακοπής θα έχουν ένα μπλε κομμάτι παζλ (το σύμβολο του κανόνα). Μπορείς να ξεκινήσεις ή να σταματήσεις τις υπηρεσίες από το μενού «Service». Επιλέγοντας το «Only Services with Triggers» από το μενού «View», μπορείς να κρύψεις τις υπηρεσίες που δεν έχουν κανόνες έναρξης/διακοπής (Triggers).

Το κάτω παράθυρο της οθόνης δείχνει τους κανόνες έναρξης/διακοπής για την επιλεγμένη υπηρεσία (εάν υπάρχουν). Τα εικονίδια στα δεξιά παρέχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη διαμόρφωση του κάθε κανόνα. Χρησιμοποίησε το μενού «Trigger» για να προσθέσεις, να επεξεργαστείς ή να διαγράψεις τους κανόνες. Μπορείς εύκολα να προσθέσεις κανόνες επιλέγοντας την υπηρεσία που θέλεις να διαχειριστείς και στη συνέχεια εισάγοντας τα δεδομένα για να ρυθμίσεις τη νέα ενέργεια. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του δημιουργού του προγράμματος.

Σημαντικό: Πάντα θα πρέπει να γνωρίζεις τις ενέργειες που κάνεις! 

Έκδοση
: 4.0.3.85
Μέγεθος: 2.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: coretechnologies.com
Πηγή: coretechnologies.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal