«theWord - Εν αρχή ην ο λόγος» - Δωρεάν πρόγραμμα μελέτης της Αγίας Γραφής

Δωρεάν Πρόγραμμα μελέτης της Αγίας γραφής


To theWord είναι ένα πολύτιμο καθημερινό εργαλείο για κάθε Χριστιανό που επιθυμεί να διαβάσει και να μελετήσει τη Βίβλο. Είναι φτιαγμένο από τον Έλληνα προγραμματιστή Κώστα Στεργίου, ο οποίος πραγματικά έκανε φοβερή δουλειά με το εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται online από το μακρινό 2003. Εκτός απ' όλη τη Βίβλο (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) θα βρεις μέσα: σχόλια, λεξικά, χάρτες, δυνατότητες αναζήτησης και πολυγλωσσική υποστήριξη. 

Αφού εγκαταστήσεις το πρόγραμμα, (το οποίο είναι πλήρως εξελληνισμένο) θα μπορέσεις να το εμπλουτίσεις με αρκετά add-ons (πρόσθετα) από διάφορες μεταφράσεις της Καινής αλλά και της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία υπάρχουν στο επίσημο site. 

Στο Download link που σου δίνω στο τέλος του άρθρου, θα μεταφερθείς στο επίσημο site της εφαρμογής, όπου μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν το πρόγραμμα της Αγίας Γραφής για υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows. Υπάρχει και Portable έκδοση, δηλαδή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή.

Έκδοση: 6.0.0.1553
Μέγεθος: 50.8 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All 
Κατασκευαστής: Κώστας Στεργίου 
Πηγή: theword.net
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal