LastPass - Το πρόγραμμα που θέλεις για τους κωδικούς σου


Είστε από αυτούς που έχουν εγγραφεί σε πολλά sites με αποτέλεσμα να έχετε έναν κωδικό για όλα, μόνο και μόνο για να τα θυμάστε; Αυτό φυσικά έχει τα μειονεκτήματά του από πλευράς ασφάλειας, και γι'αυτό τον λόγο σας παρουσιάζουμε το LastPass. Ένα δωρεάν πολυπλατφορμικό πρόγραμμα συμβατό με όλους τους δημοφιλής browsers ως πρόσθετο σε Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, για Desktop σε Windows, Mac και Linux αλλά και για κινητές συσκευές με Android και iOS. 
Με το LastPass μπορούμε να αποθηκεύσουμε όλα τα Password μας (από sites, τράπεζες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς) σε ένα και μόνο μέρος με απόλυτη ασφάλεια και να έχουμε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το LastPass μπορεί να συγχρονίσει τα δεδομένα που έχουμε αποθηκεύσει σε πολλαπλές συσκευές, ούτως ώστε να μην χρειάζεται να ενημερώνουμε τον κάθε έναν υπολογιστή ή κινητό ξεχωριστά. Χαίρει τεράστιας απήχησης από εκατομμύρια ευχαριστημένους χρήστες ανά τον κόσμο και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Έκδοση: 4.37.0
Μέγεθος: διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Πρόσθετο σε όλους τους γνωστούς Browsers / Mac / Linux / Android / iOS
Κατασκευαστής: LastPass.com
Πηγή: lastpass.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram