Inkstory - Διότι ο blogger θέλει τον μάστορά του


Τα γραπτά, το ξέρουμε όλοι, ότι είναι αυτά που μένουν. Τι να το κάνεις όμως, όταν αυτά τα γραπτά δεν τα βλέπει ούτε η μάνα σου; Αναφέρομαι στους παλιούς και νέους bloggers που προσπαθούν να αναδείξουν την δουλειά ή τις σκέψεις τους μέσα από τα blog τους.

Το να γράφεις καλά, δεν είναι μόνο αυτό που θα σε κάνει γνωστό στο διαδίκτυο. Αν όμως αυτό συνδυαστεί με καλή τεχνική και αρκετό διάβασμα περί SEO και όχι μόνο, τότε θα μιλάμε για πραγματική επιτυχία.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις. Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που τις προσφέρουν απλόχερα και σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα blog, που πραγματικά θα πρέπει να κοσμεί τα bookmarks σας.
To inkstory.gr είναι ένα υπέροχο, μινιμαλιστικό blog, που κύριο μέλημα του δημιουργού του Παναγιώτη Σακαλάκη είναι να σας μυήσει στον κόσμο του blogging και όπως λέει ο ίδιος, «να ανακαλύψετε τη τέχνη του blogging».
Ο Παναγιώτης, είναι ένα έμπειρος blogger, που έχει γράψει χιλιάδες άρθρα και έχει συνεργαστεί με πολλά μικρά και μεγάλα sites του χώρου.


Μέσα από το inkstory, θα βρείτε πολύτιμα και συμβουλευτικά άρθρα για το blogging, κόλπα και τεχνικές, πως να εκμεταλευτείτε τα Social Media, αλλά και να έχετε ένα αξιοπρεπές εισόδημα από το blog σας.

Επίσης, θα σας βοηθήσουν άρθρα του Παναγιώτη για να γινετε WordPress Expert, δουλεύοντας με την πιο δημοφιλή blogging πλατφόρμα του πλανήτη.

Στην κατηγορία Insights, θα μάθατε τα πάντα γύρω από τις startups και τις online επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες (freelancers) και το εισόδημα. Τέλος, θα μπορείτε να απολαύσετε διάφορα όμορφα και εμπνευσμένα άρθρα στις κατηγορίες Τεχνολογίας και LifeHack.

►► Επισκεφτείτε τo blog του Inkstory

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης