Πρωτεύουσες: Κουίζ Γεωγραφίας - Ελληνικό κουίζ με όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου


Αν δεν είσαι καλός στην γεωγραφία ή θέλεις να τεστάρεις τις γνώσεις σου, το καλύτερο και Ελληνικό πρόγραμμα για android συσκευές είναι το «Πρωτεύουσες Κουίζ». Από την εταιρία educ8s.com, η οποία εδρεύει στην Σπάρτη και μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές εφαρμογές όπως τα Σταυρόλεξα, το Σωστό ή Λάθος, το Εύρηκα, το Παιχνίδι των Γνώσεωντον Εκατομμυριούχο και άλλα, με την Γεωγραφία των πρωτευουσών θα εκπαιδευτείτε διασκεδάζοντας!

Η δωρεάν εφαρμογή περιέχει:


  • Σύστημα ερωτήσεων με 4 πιθανές απαντήσεις
  • Δύο τύποι παιχνιδιών:

α) Με χρόνο: Υπάρχουν 12 επίπεδα με 20 διαφορετικές ερωτήσεις για κάθε επίπεδο, και πρέπει να απαντηθούν σε 70 δευτερόλεπτα.
β) Με εξάσκηση: Διαθέτει 20 ερωτήσεις ανά παιχνίδια οι οποίες είναι διαφορετικές κάθε φορά για να τις μάθετε όλες

Επίσης, Αν πατήσετε το κουμπί «Λίστα Χωρών» θα σας εμφανίσει όλες τις χώρες του κόσμου μαζί με τις πρωτεύουσες τους. Ενώ θα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για την κάθε χώρα με τον ενσωματωμένο σύνδεσμο προς την Ελληνική Wikipedia.

Τέλος, να αναφέρουμε, ότι όλα σχεδόν τα προγράμματα που διαθέτουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, η εταιρία συνεργάζεται με πολύ έμπειρους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη και ορθότερη απόδοση των ερωτήσεων/απαντήσεων.

Αν είστε από υπολογιστή, κατεβάστε την εφαρμογή μέσω του QR code:


Έκδοση: 1.76
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 και άνω
Κατασκευαστής: educ8s.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε,παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα.