Έξι δωρεάν FPS παιχνίδια για Windows 10

Στη παρακάτω λίστα θα σας παραθέσω έξι (6) εντυπωσιακά First Person Shooter παιχνίδια για Windows 10. Είναι όλα τους δωρεάν και εξαιρετικά διασκεδαστικά. Κλικ στους συνδέσμους των τίτλων για να κατεβάσετε τα παιχνίδια.  Ξεκινάμε λοιπόν:

Modern Combat 5: Blackout

Modern Combat 5: Blackout

Το παιχνίδι αυτό είναι ένα δωρεάν στρατιωτικής θεματολογίας τρισδιάστατο FPS για να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να ολοκληρώσετε με επιτυχίες τις αποστολές που σας δίνονται.

Last Hope – Zombie Sniper 3D

Last Hope – Zombie Sniper 3D

Εδώ έχετε στην κατοχή σας ένα όπλο με διόπτρα και καλείστε να εξολοθρεύσετε τα Ζόμπι ως Sniper. Κάθε πίστα που περνάτε δυσκολεύουν οι αποστολές σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός πριν σας κάνουν γεύμα τα συμπαθέστατα ζόμπι.

Sniper Fury

Sniper Fury

Στο Sniper Fury αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός Sniper (ελεύθερου σκοπευτή) και προσπαθείτε να βγάλετε εις πέρας τις αποστολές που σας δίνονται! Μην αγχώνεστε, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στην αρχή, υπάρχει μια όμορφη κυρία που σας καθοδηγεί σε κάθε σας κίνηση.

Dino Jungle Hunt

Dino Jungle Hunt

Εδώ έχετε ακόμα έναν Sniper με την διαφορά ότι δεν κυνηγάει ανθρώπους αλλά δεινόσαυρους μέσα στο δάσος. Προσπάθησε να επιβιώσεις διότι οι σφαίρες τελειώνουν και πρέπει να είσαι εύστοχος. Μέσα από τα 3D γραφικά και τον εκπληκτικό ήχο, σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στο πεδίο της μάχης.

Shooting Showdown

Shooting Showdown

Σε αυτό το παιχνίδι δεν κυνηγάτε ζωντανά θηράματα αλλά πρέπει να εξασκηθείτε στην σκοποβολή σταθερών και κινούμενων στόχων. Υπάρχει μεγάλη γκάμα όλων και εδώ θα πρέπει να πυροβολήσετε όσο περισσότερους στόχους μπορείτε μέσα στον περιορισμένο χρόνο που σας δίνεται.



Code of War


Το Code of War είναι το online shooter παιχνίδι shooter με πολύ ωραία τρισδιάστατα γραφικά, ρεαλιστική φυσική και τεράστια συλλογή από ρεαλιστικά όπλα.
Δοκιμάζουμε τις δεξιότητές μας στη δυναμική διαδικτυακή δράση έναντι άλλων παικτών από ολόκληρο τον κόσμο και προσπαθούμε να αναρριχηθούμε στις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο βαθμολογικό πίνακα.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram