Dr. Android - Η καλύτερη σελίδα στην Ελλάδα για το Android


Ναι, φίλες και φίλοι του dwrean.net. Δεν είναι μόνο οι ξένοι που δημιουργούν σελίδες με οδηγούς για τα πάντα! Έχουμε και τους δικούς μας Έλληνες οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους στην πληροφορία μέσω διαδικτύου και φυσικά στην ανιδιοτελή μετάδοση γνώσεων.

Έτσι λοιπόν, το doctorandroid.gr είναι μια σελίδα με οργανωμένες στήλες οι οποίες καλύπτουν τα πάντα γύρω από το Android, ενώ θα βρείτε τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις γύρω από αυτό. Θα δείτε τον Χρήστο (δημιουργό του Dr. Android) να παρουσιάζει συσκευές που πραγματικά αξίζουν ενώ υπάρχει ένα εξαιρετικό Forum, όπου απλά ανεβάζεις την ερώτησή σου και το «ιατρικό tean» του dr. Android αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει κάθε σου αίτημα (αν είναι εφικτό βέβαια).

Αν είσαι αρχάριος χρήστης, θα βρεις την υγειά σου μέσα στις σελίδες του «γιατρού» αφού υπάρχει θεματολογία για όλους. Από τους πιο αρχάριους εως και τους Guru του είδους. Μπαίνοντας στην σελίδα, θα δεις στην κορυφή 8 βασικές κατηγορίες:

  • Εφαρμογές (προτάσεις Android εφαρμογών)
  • Παιχνίδια (Προτάσεις Android παιχνιδιών)
  • Συσκευές (παρουσιάσεις συσκευών android)
  • Οδηγοί/Hacks Tips (Κολπάκια και οδηγοί για να γίνεις μάγκας στο Android)
  • Μέθοδοι Root (Αν είσαι μάστορας, το Root το ξέρεις)
  • Android Basics ( Για αρχάριους και μη)
  • Android TV (γιατί το Android είναι και στις τηλεοράσεις)
  • VR-AR (εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα)


Μετά από αυτές τις 8 κατηγορίες μπορούμε να δούμε στην δεξιά στήλη της σελίδας κι' άλλα ενδιαφέροντα πραγματάκια:


Ενώ δεν λείπουν και οι κατηγορίες για:


Τέλος, να αναφέρουμε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με δώρα που αφορούν Android συσκευές και διάφορα Gadgets. Απαραίτητη σελιδα και πρέπει όσοι χρησιμοποιείτε android συσκευές να την βάλετε στα αγαπημένα σας.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: