Friendly - Κάνε το Facebook γρήγορο χωρίς να σου ξοδεύει RAM και μπαταρία


Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Facebook στο κινητό μας μαζί με το Messenger, που είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να στέλνουμε μηνύματα στους φίλους μας, κάνουν την συσκευή μας να καταναλώνουν αρκετή μνήμη RAM και είναι υπαίτιες για την μείωση της διάρκειας της μπαταρίας, μιας και αποδείχτηκε ότι στο θέμα μπαταρία, δεν «χαρίζει κάστανα». Είχαμε δει παλιότερα μια εφαρμογή του Facebook, την Lite, που είναι μια Light έκδοση του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, που πραγματικά σου γλυτώνει αρκετή RAM και δεν χρειάζεται να έχεις και το Messenger.

Σήμερα, θα δούμε ακόμα μία και κατά γενική ομολογία γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή, την Friendly, που όπως μαρτυράει το όνομά της, είναι φιλική προς το χρήστη, δεν χρειάζεται Messenger και σου παρέχει έξτρα λειτουργίες. Η Friendly είναι εντελώς δωρεάν, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και με παραπάνω από δύο λογαριασμούς ταυτόχρονα, διαθέτει λειτουργία μπλοκαρίσματος των εικόνων και των βίντεο ώστε όταν χρησιμοποιείτε δεδομένα και όχι WiFi, να μην καταναλώνει πολλά MB. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, να αυξομειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς ενώ διαθέτει και επιλογή ελέγχου των ειδοποιήσεων απενεργοποιώντας αυτές που δεν θέλουμε να μας έρχονται.



Πιστεύω, αφού το δοκιμάσετε, θα «πετάξετε» μια και καλή την επίσημη εφαρμογή του Facebook και το εκνευριστικό Messenger. Το Friendly έρχεται σε δυο εκδόσεις, αυτή για κινητά με Android λειτουργικό σύστημα και φυσικά για iOS.


Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω των QR Codes:


Android                                          iOS

Έκδοση: 1.4.14 (android) - 6.1 (iOS)
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω / iOS 7.1 και άνω
Κατασκευαστής: Friendly App Studio
Πηγή: friendly.io
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: