Δωρεάν Βιβλίο: «Προγραμματισμός σε App Inventor»

Δωρεάν βιβλίο: Προγραμματισμός σε App Inventor


Η δωρεάν πλατφόρμα του ΜΙΤ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης) «App Inventor»,  είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για χρήστες οι οποίοι είναι αρχάριοι στον προγραμματισμό και αποτελεί ένα βελτιστοποιημένο για εκπαιδευτική χρήση εργαλείο, επιτρέποντας την εύκολη δημιουργία εφαρμογών για android συσκευές.

Το παρόν δωρεάν e-book είναι γραμμένο από τον Σύλλογο εκπαιδευτικών Πληροφορικής Χίου όπου περιέχει προσεκτικά επιλεγμένες και όσο το δυνατόν πρωτότυπες δραστηριότητες, επιχειρώντας να εισάγει τον αναγνώστη σε βασικές έννοιες προγραμματισμού, ώστε σταδιακά να είναι ικανός να μετατρέπει τις ιδέες του σε πράξη, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας τις δικές του εφαρμογές.

Παιχνίδια, εφαρμογές με GPS και αισθητήρες, ζωγραφική με τα δάκτυλα και άλλα πολλά ζωντανεύουν στις σελίδες του βιβλίου, δίνοντας στον αναγνώστη μια εκπαιδευτική και παράλληλα διασκεδαστική εμπειρία.

Παράλληλα με το βιβλίο, μπορείτε να κατεβάσετε τα συνοδευτικά αρχεία εφαρμογών τα οποία είναι συμπιεσμένα σε μορφή zip.

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 8.7 MB
Σελίδες: 197
Κατασκευαστής: sepchiou.gr
Πηγή: sepchiou.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram