NoxPlayer 5 - O πιο γρήγορος δωρεάν Android Emulator


Ο NoxPlayer είναι ένα πολύ γρήγορος και ταυτόχρονα ισχυρός Αndroid Εmulator για Υπολογιστές με Windows και Macintosh Λειτουργικά συστήματα. Ιδανικός για αρχάριους χρήστες, μιας και το περιβάλλον είναι πανομοιότυπο με αυτό ενός Τάμπλετ με Android. Πλέον δεν θα πρέπει να έχετε το Super Duper μηχάνημα για να μπορέσετε να απολαύσετε Android παιχνίδια και εφαρμογές στον υπολογιστή σας.

Αφού το κατεβάσετε, τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο (.exe για Windows) και αρχίστε την εγκατάσταση. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι το NoxPlayer είναι εντελώς δωρεάν και κατά την εγκατάσταση δεν θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει τρίτες, διαφημιστικές εφαρμογές. Αφού τελειώσετε την εγκατάσταση, ανοίξτε τον emulator από το εικονίδιο που θα δημιουργηθεί στην επιφάνεια εργασίας. Ίσως πάρει μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω από το κανονικό μέχρι να ξεκινήσει. Αυτό συμβαίνει με όλους τους emulators, διότι μην ξεχνάμε ότι φορτώνουμε ένα ολόκληρο λειτουργικό. Αφού βρεθείτε στο περιβάλλον εργασίας, θα δείτε ένα Τάμπλετ στον υπολογιστή σας. Για να ακριβολογούμε, μια εικονική εμφάνιση ενός Τάμπλετ με όλα τα συνήθη εργαλεία και εφαρμογές που συναντάμε όταν ανοίγουμε για πρώτη φορά μια android συσκευή. Άρα, το μάτι μας κολλάει απευθείας στο εικονίδιο του Google Play store. Ανοίξτε το και αρχίστε το παιχνίδι!

Αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του μενού στα Ελληνικά. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, όπως ακριβώς κάνετε και σε ένα κινητό με Android, πηγαίνετε στη γλώσσα του συστήματος και αλλάξτε την σε Ελληνικά.

Έκδοση: 5.0.0.1
Μέγεθος: 277 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Macintosh
Κατασκευαστής: bignox
Πηγή: bignox
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Σου άρεσε το άρθρο μας;

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με τους ακόλουθους τρόπους: