Smallpdf - Μετατροπή του PDF σε Word

Smallpdf - Μετατροπή του PDF σε Word
Το Smallpdf είναι ένα δωρεάν εκπληκτικό online εργαλείο με το οποίο μπορείς με ένα κλικ στην κυριολεξία να μετατρέψεις PDF έγγραφα σε οποιοδήποτε φορμάτ επιθυμείς. Οι περισσότεροι χρήστες αναζητούν παρόμοια προγράμματα για να μετατρέπουν κυρίως τα PDF σε αρχεία Word ώστε να είναι επεξεργάσιμα. Το δοκιμάσαμε με ένα Ελληνικό έγγραφο που ήταν σε PDF και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, με το Smallpdf μπορείς να μετατρέψεις τα PDF σε PPT (αρχείο PowerPoint), JPG (αρχείο εικόνας), XLS (αρχείο Excel), DOCX (αρχείο Word) και φυσικά το αντίστροφο. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Split, δηλαδή διαχωρισμό του PDF σε πολλά αρχεία, λειτουργία Merge, δηλαδή ενσωμάτωση πολλών PDF σε ένα, λειτουργία Επεξεργασίας, κλειδώματος και συμπίεσης των PDF.

Όλα αυτά εντελώς δωρεάν αλλά με έναν περιορισμό στη δωρεάν έκδοση. Μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια από τις παραπάνω μόνο με δύο αρχεία την ώρα. Μετά από μία ώρα σου επιτρέπει να μετατρέψεις ακόμα 2 αρχεία κ.ο.κ. Αν δεν είσαι επαγγελματίας, δε νομίζω να σε ενοχλήσει και ιδιαίτερα, διότι ποιος είναι αυτός που θέλει όλα τα αρχεία PDF που έχει να τα μετατρέψει σε Word. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι είναι WEB εφαρμογή, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα να διαθέτεις (Windows, Linux, Macintosh), δε θα υπάρξει πρόβλημα.

• Πήγαινε στην εφαρμογή: Smallpdf - Δωρεάν μετατροπή αρχείων PDF

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal