Feedly - Ο καλύτερος δωρεάν τρόπος για να μην χάνεις είδηση

Δωρεάν RSS Reader για να μην χάνεις είδηση από αγαπημένα Sites

Το Feedly είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο Web Based δωρεάν πρόγραμμα για να έχεις άμεση ενημέρωση από τα sites που ακολουθείς. Είναι ένας εκπληκτικός Rss Reader που συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Είναι Web based, δηλαδή δεν κατεβάζεις τίποτα στον υπολογιστή σου και μπορείς να προσθέσεις κατά το δοκούν τα αγαπημένα σου site σε ένα σημείο. Με το feedly δεν μπορεί να σου ξεφύγει κανένα νέο.

Μέσα από το μενού του μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τα sites ανά θεματολογία για να έχεις καλύτερη απεικόνιση, μπορείς να αποθηκεύσεις τα άρθρα που θέλεις να διαβάσεις αργότερα, ενώ μπορείς να διακρίνεις ποια άρθρα είναι δημοφιλή σύμφωνα με τις κοινοποιήσεις που έχουν από τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και το Feedly. Αυτό το τελευταίο, μπορείς να το διακρίνεις με έναν αριθμό που φαίνεται αριστερά από κάθε τίτλο άρθρου.



Οι δυνατότητες του Feedly δεν σταματούν εδώ, αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως πρόσθετο (Feedly Notifier) στον browser που χρησιμοποιείς ώστε να έχεις άμεση ειδοποίηση για τα νέα άρθρα.  Εγκαταστήστε το πρόσθετο για Google Chrome, Firefox και Opera.

Επίσης, διατίθεται και ως εφαρμογή για smartphones σε Android και iOS. Οποιοδήποτε μέσο και να χρησιμοποιήσεις για να δεις τα νέα, αυτόματα συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές. Δηλαδή, αν δεις μια είδηση από το κινητό σου, αυτόματα θα γίνει αναγνωσμένο και στον υπολογιστή σου. Φυσικά, αυτό ισχύει και στην αποθήκευση των άρθρων που κάνεις.Οποιαδήποτε ενέργεια κι αν κάνεις συγχρονίζεται με όλες τις συσκευές που έχεις εγκαταστήσεις το Feedly.

Αρχικά, θα πρέπει να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία δίνοντας email και άλλα στοιχεία, ενώ μπορείς να κάνεις εγγραφή άμεσα συνδέοντας τον λογαριασμό των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιείς με το Feedly.  Αμέσως μετά ξεκινάς να προσθέτεις τα αγαπημένα σου sites.

Σημαντικό: Στη δωρεάν έκδοση του Feedly, μας επιτρέπεται να παρακολουθούμε έως και 100 διαφορετικά sites/ροές και να τις οργανώσουμε σε 3 φακέλους

►►Πήγαινε στην σελίδα του Feedly


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram