Image Analyzer - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

Επεξεργασία εικόνων για αρχάριους

Το Image Analyzer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προηγμένης επεξεργασίας εικόνας, και λέμε προηγμένης διότι εκτός από τις βασικές λειτουργίες ενός κοινού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας όπως περικοπή των φωτογραφιών, αλλαγή μεγέθους ή και αφαίρεση των κόκκινων ματιών, περιέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα ζάλιζαν ακόμα και τους προχωρημένους χρήστες. Μια ματιά στα χαρακτηριστικά του Image Analyzer θα σας έπειθε.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συμβατό με Windows λειτουργικά συστήματα και μπορεί να το τρέξει κάποιος από Windows 98 μέχρι και Windows 10. Αξιοσημείωτο είναι το μέγεθος του προγράμματος, αφού δεν ξεπερνάει τα 3 MB και μιλάμε για επεξεργασία εικόνας ε; Θα ήθελα να επισημάνω πως είναι κατάλληλο για όσους είναι αρχάριοι σε τέτοιου είδους προγράμματα ενώ δεν θα λέγαμε όχι και σε πιο έμπειρους χρήστες.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η παρουσία επιπλέον plugins για να εμπλουτίσουμε ακόμα περισσότερο το Image Analyzer με επιπλέον λειτουργίες.

Έκδοση: 1.37
Μέγεθος: 2.3 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: meesoft
Πηγή: meesoft.logicnet.dk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram