HDClone X.2 - Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα αντίγραφα του σκληρού σας δίσκου

Κλωνοποίηση του σκληρού δίσκου



Το HDClone X.2 είναι ένα απλό εργαλείο που καθιστά εύκολη τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων των σκληρών μας δίσκων και των SSD. 

Πρόκειται για μία δωρεάν και ιδανική επιλογή για τη μεταφορά της τρέχουσας εγκατάστασης των Windows σε έναν ταχύτερο και μεγαλύτερο σκληρό δίσκο ή ακόμα καλύτερα σε έναν SSD, μιας και στις μέρες μας, αυτή είναι μια σύνηθη διαδικασία όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε τον σκληρό και να του βάλουμε SSD, για τους προφανείς λόγους. 

Όπως καταλαβαίνουμε, όταν θα κλωνοποιήσουμε έναν ολόκληρο δίσκο μαζί και το λειτουργικό σύστημα, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε φορμάτ τον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε πολύ χρόνο και θα έχουμε τον υπολογιστή μας έτοιμο με όλες τις εφαρμογές στη θέση τους. Οπότε, το HD Clone στη δωρεάν του έκδοση, είναι αυτό που χρειαζόμαστε για τη συγκεκριμένη εργασία όπως επίσης για χρησιμοποίηση ως ενός απλού εργαλείου για backup.

Έψαξα και βρήκα ένα βίντεο (στα αγγλικά), πως να χρησιμοποιήσεις το HDClone σε περίπτωση που δυσκολευτείς. 


Έκδοση: X.2
Μέγεθος: 86 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: miray
Πηγή: miray.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram