Παίξε το δωρεάν παιχνίδι που ετοίμασε η Google για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

παιχνίδι Google Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το γεγονός των ημερών και η Google δεν θα μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι. Μόνο που αυτήν τη φορά η εταιρία δεν αρκέστηκε σε ένα απλό «doodle», αλλά ετοίμασε ένα κανονικό παιχνίδι, με ιστορία, πάρα πολύ υλικό και προσεγμένο εικαστικό, με απίστευτο animation!

Το Doodle Champion Island Games ένα παιχνίδι ρόλων, στο οποίο λαμβάνουμε τον έλεγχο του Lucky, ενός γάτου πρωταγωνιστή και φτάνουμε σε ένα νησί. Εκεί λαμβάνουν χώρα πολλά αθλήματα, με αφορμή την διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο παίκτης μπορεί να συμμετάσχει σε όλα τα αθλήματα, με τους αντιπάλους του κάθε φορά να είναι διαφορετικοί κάτοικοι του νησιού.

Τα διαθέσιμα αθλήματα είναι το Πινγκ-Πονγκ, η τοξοβολία, το skateboard, το ράγκμπι, την κολύμβηση, η αναρρίχηση και ο Μαραθώνιος! Πριν ο παίκτης ξεκινήσει να παίζει, καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε 4 ομάδες, για το ποια θα εκπροσωπεί. Οι ομάδες είναι οι Μπλε, Κόκκινη, Κίτρινη και Πράσινη, με παίκτες από όλο τον κόσμο να μάχονται για αυτές, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Για να παίξει κανείς το παιχνίδι αρκεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Google και να κάνει κλικ πάνω στο «doodle».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.google.com


Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram