BitLord - δωρεάν και εύκολος τρόπος για να κατεβάζουμε ταινίες και σειρές

Δωρεάν ταινίες μέσω Torrents



Ένα δωρεάν και εκπληκτικό λογισμικό για να κατεβάζουμε βίντεο, μουσική, έγγραφα, παιχνίδια κ.α μέσω torrents, ακούει στο όνομα BitLord. Το BitLord μάς δίνει τη δυνατότητα για γρήγορο downloading όντας εύχρηστο και ευέλικτο. Διαθέτει ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης για απευθείας ψάξιμο των επιθυμητών torrents, χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθούμε ξεχωριστά σε ιστοσελίδες.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ενσωματώνεται video player για άμεση παρακολούθηση των βίντεο που κατεβάζουμε, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το download τους. Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι υπότιτλοι, αφού το BitLord συνεργάζεται με το OpenSubtitles και μπορείς να έχεις άμεσα και στα Ελληνικά τους υπότιτλους για τις ταινίες που κατεβάζεις ή βλέπεις σε πραγματικό χρόνο από το πρόγραμμα. Ελληνικά θα βρεις και στο μενού του προγράμματος, αρκεί να τα ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις.

Το BitLord διατίθεται εντελώς δωρεάν για υπολογιστές με Windows και Macintosh λειτουργικά συστήματα ενώ υπάρχει έκδοση και για Android. 

Προσοχή! Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος, θα εμφανιστούν διαφημιστικά προγράμματα για να τα κατεβάσουμε. Εμείς απλά τα αγνοούμε πατώντας το κουμπί Decline

Έκδοση: 2.4.6-356
Μέγεθος: 84.2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Macintosh / Android
Κατασκευαστής: bitlord.com
Πηγή: bitlord.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram