Τρεις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για να βλέπεις ταινίες και σειρές

Δωρεάν εφαρμογές για να βλέπετε ταινίες και σειρές


Η σφυγμομέτρηση των αναζητήσεων για δωρεάν ταινίες και σειρές βαράει κόκκινο από Έλληνες χρήστες και γιαυτό το λόγο η φράση «δωρεάν ταινίες και σειρές» θεωρείται μια από τις κορυφαίες αναζητήσεις των τελευταίων ετών στη χώρα μας. Εμείς, συγκεντρώσαμε τα τρία πληρέστερα δωρεάν λογισμικά που κάνουν αυτή την δουλειά και ανταποκρίνονται με το παραπάνω στις απαιτήσεις. Τα παρακάτω λογισμικά διατίθενται για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα (Windows, Mac, Android, iOS).

1. Kodi - Θεωρείται το πληρέστερο τους είδους αλλά χρειάζεται να το δουλέψετε λίγο για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη (Διαβάστε το άρθρο μας και κατεβάστε το Kodi )

2. Popcorn Time - Πολύς κόσμος έχει δείξει τη συμπάθειά του στο Popcorn Time και φυσικά πρόκειται για ακόμα ένα διαμαντάκι ( Διαβάστε το άρθρο μας και κατεβάστε το Popcorn Time)

3. Stremio - Για πολλούς θεωρείται λίγο καλύτερο του Popcorn time αλλά περί ορέξεως... ( Διαβάστε το άρθρο μας και κατεβάστε το Stremio)

Ότι και να επιλέξετε, νομίζω θα το ευχαριστηθείτε. Εξάλλου εδώ βρίσκονται εντελώς δωρεάν για να τα δοκιμάσετε και να καταλήξετε σε αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

Μην ξεχάσετε επίσης, να επισκεφτείτε το άρθρο που έγραψα και στο οποίο συγκεντρώνω μια λίστα με τα sites που φιλοξενούν ταινίες και σειρές για δωρεάν θέαση χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας κάποιο λογισμικό.

σ.σ: Το dwrean.net δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αναπαραγωγή αυτών των ταινιών/σειρών. Λειτουργούμε απλά ως συμβουλευτική υπηρεσία και ουδεμία σχέση έχουμε με το περιεχόμενο των sites που προτείνουμε.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram