Octodad - Διασκεδαστικό και παράξενο παιχνίδι με ένα χταπόδι

Δωρεάν διασκεδαστικό παιχνίδι με ένα χταπόδι που θέλει να παραμείνει άνθρωπος

Το Octodad είναι ένα μυστικό χταπόδι, που αγαπάει την ανθρώπινη οικογένειά του, αλλά θα πρέπει να αποκρύψει την πραγματική του ταυτότητα. Είναι μια δύσκολη δουλειά λόγω της φύσης του, διότι θα πρέπει να πραγματοποιεί καθημερινές ανθρώπινες εργασίες.

Το Octodad είναι ένα δωρεάν παιχνίδι περιπέτειας τρίτου προσώπου που πραγματεύεται την απώλεια, την εξαπάτηση και την πατρότητα. Ο παίκτης ελέγχει τον Octodad, ένα κομψό χταπόδι που μεταμφιέζεται σε άνθρωπο και προσπαθεί να περάσει μια μέρα από τη ζωή του. Η ύπαρξή του είναι ένας συνεχής αγώνας, καθώς πρέπει να ανταπεξέλθει σε καθημερινές εργασίες με τα δυσκίνητα χωρίς κόκαλα πλοκάμια του, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να κρατήσει τη φύση του μυστική από την ανθρώπινη οικογένειά του. 

Ο παίκτης ελέγχει το Octodad σαν μαριονέτα, σέρνοντας τα χέρια και τα πόδια του, ενώ το σώμα του ταλαντεύεται. Οι στόχοι του παίκτη είναι συχνά απλές δουλειές του σπιτιού που γίνονται δύσκολες και ενδιαφέρουσες λόγω της αστάθεια που έχει το σώμα του Octodad. 

Το να είσαι χταπόδι όμως έχει και τα δυνατά του σημεία. Το Octodad μπορεί να γλιστράει μέσα από στενούς χώρους, να αρπάζει αντικείμενα με τις βεντούζες του και να χτυπάει πράγματα με τεράστια δύναμη. 

Έκδοση: 1.5.3
Μέγεθος: 300.3 MB 
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac
Κατασκευαστής: Young Horses, Inc.
Πηγή: octodadgame.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal