Adobe Reader - Το παλιότερο δωρεάν πρόγραμμα προβολής αρχείων PDF


Το Adobe Reader είναι το δωρεάν παγκόσμιο πρότυπο για την αξιόπιστη προβολή, εκτύπωση, και σχολιασμό των εγγράφων PDF. Μπορεί να ανοίξει και να αλληλεπιδράσει με όλους τους τύπους των PDF αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των εντύπων και των πολυμέσων. Αν είσαι ακόμα λάτρης του παλαιότερου προγράμματος ανάγνωσης PDF, τότε πρέπει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του προγράμματος για υπολογιστές. Επίσης, υπάρχει και μια εκπληκτική έκδοση για Android συσκευές. 

Μέσω του Adobe Reader μπορείς να διαβάσεις PDF αρχεία που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις. Δηλαδή, μέσα σε ένα PDF μπορείς να δεις αρχεία κειμένου, εικόνας, ήχου αλλά και βίντεο.

Εναλλακτικά προγράμματα και δημιουργία PDF

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για ανάγνωση PDF αρχείων όπως είναι το Sumatra ή το MuPDF. Δική σου είναι η επιλογή και αποφασίζεις αυτό που σου ταιριάζει. Επίσης, υπάρχει εργαλείο για να μπορείς να δημιουργήσεις PDF έγγραφα με το PDF Creator ή με πιο έξυπνο τρόπο

Σημείωση: Στο download link που σου δίνω θα μεταφερθείς στην επίσημη ιστοσελίδα της Adobe για να επιλέξεις την έκδοση για το λειτουργικό σύστημα που επιθυμείς. Στο δεύτερο download link, υπάρχει η έκδοση για Android κινητές συσκευές. 

Έκδοση:  2021.007.20099
Μέγεθος: 207 MB
Λειτουργικό: Windows All / Linux / Mac / Android
Κατασκευαστής: adobe.com
Πηγή: adobe.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram