BitTorrent - Το καλύτερο «κατεβαστήρι» torrent αρχείων

δωρεάν πρόγραμμα για κατέβασμα Torrent αρχείων

Το BitTorrent, για όσους δεν το ξέρετε, είναι ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει να κατεβάσετε γρήγορα υψηλής ποιότητας ψηφιακό περιεχόμενο, όπως βίντεο, μουσική και παιχνίδια.

Διατίθεται σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ανάμεσά τους και η ελληνική. Δύναμή της, η τεράστια κοινότητά με πάνω από 70 εκατομμύρια χρήστες για να μοιράζεστε με ασφάλεια και ταχύτητα τα αρχεία του υπολογιστή σας.

Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία Ρ2Ρ (peer to peer) που σημαίνει ότι διάφοροι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους οι οποίοι σχηματίζουν ένα δίκτυο το οποίο δεν απαιτεί κεντρικό server. Με τον τρόπο αυτό, τα περιεχόμενα που αποφασίζετε να μοιραστείτε είναι διαθέσιμα ώστε οι υπόλοιποι χρήστες να μπορούν να τα κατεβάσουν.

 Εκτός από Windows, υπάρχουν εκδόσεις για Mac υπολογιστές αλλά και μια πολύ καλή έκδοση για Android συσκευές. Όλα, θα τα βρείτε στο download link που σας δίνουμε στο τέλος του άρθρου.

Έκδοση: 7.10.5
Μέγεθος: 4.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Android
Κατασκευαστής: bittorrent.com 
Πηγή: bittorrent.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram