Unblock Me - Δωρεάν Puzzle παιχνίδι με εκατομμύρια χρήστες

δωρεάν παιχνίδι με γρίφους για συσκευές Android

Το Unblock Me είναι ένα απλό αλλά εθιστικό δωρεάν παιχνίδι με γρίφους για Android και iOS συσκευές. Ο στόχος είναι να βγάλετε εκτός πίνακα το κόκκινο τουβλάκι σέρνοντας όλα τα υπόλοιπα τουβλάκια που εμποδίζουν.

Διαθέτει 4 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας από το απλό έως το πολύπλοκο. Υπάρχουν πάνω από 18.000 γρίφοι στο σύνολο, όπερ σημαίνει, ατελείωτο παιχνίδι.  Επίσης, υπάρχει Multiplayer Mode για να παίζετε με τους φίλους σας ή με ανθρώπους απ'όλο τον κόσμο!





Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Unblock Me έχει λάβει αρκετά βραβεία ενώ βρίσκεται στην «επιλογή των συντακτών» του Google Play Store. Και στις δυο πλατφόρμες (Android και iOS) έχει κατέβει πάνω από 160.000.000 φορές, νούμερο που ζαλίζει πολλούς ανταγωνιστές του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε πολλές ώρες περισυλλογής για να λύσετε όλο αυτούς τους γρίφους. Πάρτε καφεδάκι και ξεκινήστε!

Αν είστε από υπολογιστή, σκανάρετε τα QR codes:



Android                                    iOS  





Έκδοση: 1.6.1.0 (android) / 1.6.09 (iOS)
Μέγεθος: 13 MB (Android) / 80.3 MB (iOS)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 και άνω / iOS 8.0 και άνω
Κατασκευαστής: Kiragames Co., Ltd.
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
   Download (android)
Download (iOS)

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram