Synchredible - Συγχρονίζουμε με ασφάλεια τα αρχεία μας

Συγχρονίζουμε αρχεία με αυτόματο τρόπο

Είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο αρχείο ή ένα ολόκληρο δίσκο με το δωρεάν Synchredible θα μπορέσουμε να συγχρονίσουμε, αντιγράψουμε και να αποθηκεύσουμε τα αρχεία μας με ή χωρίς αυτόματο τρόπο. Είναι δωρεάν και απαραίτητο εργαλείο για όλους μας.

Σημαντικό του προγράμματος είναι ότι ανιχνεύει αυτόματα, συγχρονίζει τις αλλαγές και τα πιο πρόσφατα επεξεργασμένα αρχεία με ασφάλεια και αξιοπιστία!
Χάρη στο προηγμένο σύστημα για τον εντοπισμό παρόμοιων αρχείων, το Synchredible εξοικονομεί χρόνο με αποτέλεσμα οι μεγάλοι φάκελοι να συγχρονίζονται σε δευτερόλεπτα!

Για να καταλάβουμε την αξία ενός τέτοιου προγράμματος θα πούμε το εξής απλό: Έστω ότι έχουμε πάρει backup ένα φάκελο με σημαντικά αρχεία και το μέγεθος αυτών των αρχείων είναι 10 GB. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να προσθέσουμε νέα αρχεία σε αυτό τον φάκελο, τότε το πρόγραμμα αναλαμβάνει να συγχρονίσει τα νέα αρχεία και να τα τοποθετήσει στο φάκελο του backup χωρίς να αναγκαστούμε να πάρουμε backup ξανά ολόκληρο τον φάκελο! Με λίγα λόγια, θα έχουμε πάντα τα αρχεία μας ασφαλή και ενημερωμένα.

Το πρόγραμμα λειτουργεί τέλεια με το "αδερφάκι" του το Backup Maker, το οποίο διατίθεται και αυτό δωρεάν και βρίσκεται διαθέσιμο στην σελίδα μας. Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως το Synchredible διατίθεται και στην Ελληνική γλώσσα.
 
Έκδοση: 6.0
Μέγεθος: 6.4 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: ASCOMP Software GmbH
Πηγή: ascomp.de
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram