Jarte - Ένας απλός και πανίσχυρος δωρεάν κειμενογράφος

Δωρεάν κειμενογράφος

Ένας καταπληκτικός δωρεάν κειμενογράφος, βασισμένος στο γνωστό WordPad των Windows έρχεται να ταράξει τα νερά στο χώρο της επεξεργασίας κειμένου. Τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν to Jarte είναι η ευκολία στην χρήση, η γρήγορη απόκριση και τις πολλές λειτουργίες σε αντιστοιχία με αυτά το κλασικού WordPad. Δείτε εδώ τα όλα τα χαρακτηριστικά του Jarte από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Αξιζει να σημειωθει πως το Jarte μπορεί να διαβάσει και να επεξεργαστεί αρχεία rtf, Doc και DocX. Εκτός της εκτελέσιμης / εγκαταστάσιμης μορφής, διατίθεται και σε Portable (φορητή) έκδοση ενώ το αποτέλεσμα εκτός των κλασικών μορφών, txt κτλ, μπορεί να αποθηκευτεί σε Html και PDF.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το Jarte, είναι εντελώς δωρεάν ακόμα και στην Plus έκδοσή του (παλιότερα δεν ήταν), και διατίθεται για Windows XP/7/8.1/10/11 όπου είναι εντελώς «καθαρό» απαλλαγμένο από διαφημίσεις.

Έκδοση: 6.2
Μέγεθος: 8.02 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Carolina Road Software L.L.C
Πηγή: jarte.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal