SpaceSniffer - Το κατάλληλο εργαλείο για μια ξεκάθαρη απεικόνιση των αρχείων ενός υπολογιστή

Δωρεάν πρόγραμμα απεικόνισης των αρχείων ενός υπολογιστή σε δενδρική μορφή


Το SpaceSniffer είναι μία δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατανοήσετε πως είναι οι φάκελοι και τα αρχεία δομημένα στον δίσκο σας. Με την μέθοδο TreeMap, απεικονίζεται σε δενδρική μορφή το περιεχόμενο του υπολογιστή, θα έχετε άμεση αντίληψη για το ποια αρχεία ή φάκελοι καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο.

Το SpaceSniffer, είναι παρόμοιο με το WinDirStat που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο και αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο. 

Πολύ χρήσιμη εφαρμογή για να βλέπετε ποια ογκώδη αρχεία ταλαιπωρούν το σύστημά σας. Επίσης μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτηση των αρχείων, πχ επιλέγοντας να δείτε μόνο αρχεία με κατάληξη .jpg. Γενικά το SpaceSniffer  θα το χαρακτηρίζαμε ως το κατάλληλο εργαλείο για μια ξεκάθαρη απεικόνιση του σκληρού σας δίσκου!

Τέλος, η εφαρμογή είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση, με αποτέλεσμα να το έχετε μόνιμα σε ένα usb φλασάκι και να το τρέχετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Δείτε ένα βίντεο:




Έκδοση: 1.3.0.2
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Uderzo Umberto
Πηγή: uderzo.it
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης 



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram