Counter-Strike 2D - Παίξε εντελώς δωρεάν παραλλαγή του δημοφιλούς παιχνιδιού

Δωρεάν το Counter Strike

Το Counter-Strike 2D (CS2D) είναι κάτι περισσότερο από μία απλή και δωρεάν παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού Counter-Strike. Μπορείς να παίξεις το δημοφιλές shooter multiplayer σε μια δισδιάστατη προοπτική και να δοκιμάσεις τις δυνατότητές σου σε νέες αποστολές, χρησιμοποιώντας ένα τεράστιο οπλοστάσιο από εντυπωσιακά όπλα και αντικείμενα, με τελικό σκοπό, να κατακτήσεις την πρωτιά και φυσικά να διασκεδάσεις!  

Μπορείς να παίξεις online με άλλους χρήστες αλλά και χωρίς ίντερνετ με αντιπάλους τα botάκια της μηχανής του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι  διαθέσιμο για Windows και Linux λειτουργικά συστήματα. Επίσης, υπάρχει και portable έκδοση, χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή σου.

Σημαντικό: Όπως μας ενημερώνουν οι δημιουργοί το παιχνιδιού, ΔΕΝ πρέπει να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι στον φάκελο «C:\Program Files», διότι θα υπάρξει πρόβλημα.

Έκδοση: 1.0.1.3
Μέγεθος: 20 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Linux
Κατασκευαστής: Unreal Software
Πηγή: cs2d.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal