[How to]: Ενίσχυση του WiFi με ένα κουτάκι μπύρα

Ενισχύουμε το WiFi
Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τον τρόπο για να ενισχύσουμε ανέξοδα το σήμα του WiFi στο σπίτι μας! Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα κουτάκι από μπύρα και ένα μαχαίρι ή κοπίδι για... να του αλλάξουμε τα φώτα...αφού την πιούμε (την μπύρα)!  

Για να ελέγξουμε πόσο περισσότερο σήμα μπορούμε να αποκτήσουμε, χρησιμοποιούμε το δωρεάν πρόγραμμα για Windows WirelessConnectionInfo, από την NirSoft. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να μας εμφανίσει με ακρίβεια την ισχύς του σήματος. 

Για την ιστορία, αυτό που εμποδίζει το σήμα και γίνεται ασθενέστερο, είναι όταν ανάμεσα στο ρούτερ και τον υπολογιστή βρίσκονται τοίχοι, μεταλλικά αντικείμενα, όροφοι (εαν το ρούτερ βρίσκεται σε άλλο όροφο) κ.α. 

Η όμορφη κοπέλα που βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, χρησιμοποιεί ένα κοπίδι και αφαιρεί τον πάτο από το κουτάκι, το κόβει στη μέση και δημιουργεί ένα πεπλατυσμένο αλουμινένιο περίβλημα (σαν ραντάρ) ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη επιφάνεια. Το πάνω μέρος, δεν αφαιρείται αλλά η τρύπα που έχει βοηθάει ώστε να στηριχτεί το κουτάκι στην κεραία του ρούτερ. 

Το δοκίμασα προσωπικά, και μου έδωσε 2 μπύάρες περισσότερο σήμα! Δοκίμασέ το και συ και δεν θα χάσεις!

Δείτε το βίντεο:



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal