SpeedyFox - Γρηγορότεροι browsers μ' ένα μόνο κλικ

Πιο γρήγοροι browser μ' ένα κλικ


Το SpeedyFox είναι ένα αυτόνομο και portable δωρεάν πρόγραμμα που σκοπός του είναι να επιταχύνει προγράμματα περιήγησης όπως Firefox, Chrome, Opera, Vivaldi, αλλά και προγράμματα επικοινωνίας όπως Skype, Viber, Thunderbird κ.α. (δες την πλήρη λίστα εδώ). Δρα, ουσιαστικά σε αυτά προγράμματα κυριολεκτικά με ένα κλικ!

Το πρόγραμμα όπως είπαμε παραπάνω είναι portable, δηλαδή αφού το κατεβάσουμε το "εκτελούμε" αμέσως χωρίς εγκατάσταση. Πολύς κόσμος παραπονιέται ότι αργεί ο browser του με την πάροδο του χρόνου. Είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό, διότι όσο περνάει ο καιρός οι βάσεις δεδομένων SQLITE επιβραδύνονται σημαντικά. Απαιτείται χρόνος για την εκκίνηση εφαρμογών που χρησιμοποιούν τέτοιες βάσεις δεδομένων και επηρεάζεται η συνολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να καθυστερούν προγράμματα όπως αυτά που αναφέραμε πιο πάνω. 

Μην ανησυχείς για τυχόν διαγραφή bookmarks και κωδικών πρόσβασης. Το δοκίμασα και έχουν μείνει απείραχτα. Το SpeedyFox είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως υπάρχει και έκδοση για Mac υπολογιστές αλλά με τη διαφορά πως λειτουργεί μόνο με τον Mozilla Firefox. 

Έκδοση: 2.0.30
Μέγεθος: 1.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows, Mac
Κατασκευαστής: CrystalIdea Software
Πηγή: CrystalIdea Software
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram