Candle - Η καλύτερη Λαμπάδα για την Ανάσταση

Εικονική λαμπάδα για την Ανάσταση


Σε λίγες ώρες θα έχουμε «ανάσταση», αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τον ακριβή αριθμό από καμένα παντελόνια, ταγιερ, μαλλιά και δεν ξέρω και γω τι άλλο, δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά. Πάντως, θα είναι αρκετά τα θύματα αυτού του «σπορ». 
Είναι και το άλλο. Πόσοι από εσάς φύγατε με το «Άγιον φως» από την Εκκλησία πηγαίνοντας προς την οικία σας, να σου ένα αεράκι και τσουπ, πάπαλα η φλόγα!  Και ποιος πάει ξανά στην εκκλησία, αφού η ζεστή μαγειρίτσα είναι προ των πυλών και δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο!


Δωρεάν λαμπάδα για την Ανάσταση

Φίλες και φίλοι Χριστιανοί, σε αυτό το σημείο έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας! Ήρθε η e-Λαμπάδα, με την οποία δεν καίγεστε και δεν σβήνει με τίποτα! (σαν τηλε-διαφήμιση του Ράδιο Αρβύλα ακούστηκε).

Όσοι έχετε συσκευή με Android και iOS λειτουργικό, σωθήκατε! Δηλαδή όλοι! Μια εικονική λαμπάδα η οποία είναι εντελώς δωρεάν (και όχι το πλιάτσικο που γίνεται έξω από τις εκκλησίες), λειτουργεί όπως η κανονική! Εξάλλου, το άγιο φως δεν ανάβει με θαυματουργό τρόπο, όπως αποδείχτηκε, γιατί να μη χρησιμοποιήσεις την e-λαμπάδα;

Ακολουθεί τους νόμους της φυσικής, δηλαδή όπως γέρνεις την συσκευή σου, έτσι θα γείρει και η φλόγα, μόνο που δεν θα στάξει λιωμένο κερί! Επίσης, μπορείς να φυσήξεις από το μικρόφωνο της συσκευής σου και η λαμπάδα να σβήσει! Τέρμα τα καμένα μαλλιά και ρούχα, κατεβάστε ελεύθερα το "Candle" και καλή ανάσταση!

Αφού είδες τη λαμπάδα, κάνε και ένα εικονικό τσούγκρισμα αβγών μέσω της δωρεάν εφαρμογής που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Όταν θα βγει το εικονικό σούβλισμα αρνιού σε εφαρμογή, -Βγήκε και είναι εδώ!- θα σε ειδοποιήσουμε ώστε να ολοκληρωθείς ως σύγχρονος e-χριστιανός. 


Έκδοση: 28.0
Μέγεθος: 5 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Progimax
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal