[How to]: Αποθήκευση περιεχομένου στο Facebook για να το διαβάσεις αργότερα

Αποθήκευση άρθρου στο Facebook


Όλοι έχουμε δει μια ενδιαφέρουσα είδηση ή άρθρο στο Facebook και δεν είχαμε τον χρόνο να το διαβάσουμε εκείνη τη στιγμή. Επίσης, θέλουμε να δούμε ένα βίντεο που κάποιος φίλος δημοσίευσε αλλά για κάποιο λόγο αδυνατούμε.
Υπάρχει μια πολύ ωραία λύση που σκέφτηκαν οι προγραμματιστές του Facebook. Πλέον, μπορούμε να σώσουμε με ένα κλικ το άρθρο που μας ενδιαφέρει για να το διαβάσουμε αργότερα!

Δείτε πόσο εύκολα μπορούμε να αποθηκεύσουμε το άρθρο που θέλουμε να δούμε αργότερα, αρκεί να πατήσουμε τις τρεις τελίτσες που βρίσκονται πάνω δεξιά του ποστ που θέλουμε να αποθηκεύσουμε. Όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα, αμέσως μας εμφανίζει μια λίστα, με πρώτη την επιλογής της αποθήκευσης. 

αποθήκευση post στο Facebook


Αφού πατήσουμε αποθήκευση συνδέσμου, θα δούμε στο μενού της αριστερής στήλης μια επιλογή με όνομα «αποθηκευμένα».

Πως αποθηκεύουμε post στο Facebook για να το διαβάσουμε αργότερα



Όταν κάνουμε κλικ στα αποθηκευμένα, θα δούμε όλα τα άρθρα που αποθηκεύσαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή μέχρι να τα διαβάσουμε και να τα διαγράψουμε. 

Το Facebook έχει δημιουργήσει συγκεκριμένες κατηγορίες για τα αποθηκευμένα λινκ όπως Σύνδεσμοι, Βίντεο, Τοποθεσίες, Μουσική, Βιβλία, Ταινίες, Εκπομπές, Εκδηλώσεις, όπου αυτόματα πηγαίνουν στην κατηγορία που ανήκουν αυτά που αποθηκεύετε ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε και δικές μας συλλογές με δικά μας ονόματα. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal