EagleGet - Δωρεάν Download Manager και Video Downloader

EagleGet: Δωρεάν Download Manager και Video Downloader


Το EagleGet είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να είναι χρήσιμη για όλους! Αναλαμβάνει καθήκοντα Download Manager, δηλαδή αν είστε από αυτούς που κατεβάζετε συνεχώς από το διαδίκτυο, ένας download manager σαν τον EagleGet θα σας φανεί πολύ χρήσιμος.

Καταρχήν χρησιμοποιεί μεθόδους ώστε να επιταχύνει την διαδικασία του Downloading αρχείων, και το σημαντικότερο, έτσι και έχετε διακοπή σύνδεσης ενώ κατεβάζετε αρχεία, μπορείτε να συνεχίσετε αργότερα το κατέβασμα από κει που σταματήσατε.

Επίσης, πολύ σημαντικό, μπορείτε να ομαδοποιήσετε σε κατηγορίες τα Downloads σας, απευθείας από το EagleGet, χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες κατηγορίες ή απλά προσθέτοντας τις δικές σας.




Το EagleGet κάνει και άλλα πράγματα, με το ενσωματωμένο MediaGrabber, μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας βίντεο από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Vimeo, Youtube κ.α.




Τέλος, να αναφέρουμε ότι το EagleGet, πέραν τις κανονικής εγκαταστάσιμης μορφής, διατίθεται ως portable, δηλαδή χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση αλλά υπάρχει και μια έκδοση ως πρόσθετο στο Google Chrome. Επίσης, είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική γλώσσα.


Έκδοση: 2.0.4.41
Μέγεθος: 7.6 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: EagleGet
Πηγή: eagleget.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus