Best Fiends - Δωρεάν εθιστικό Puzzle game

Δωρεάν Puzzle Game


To Best Fiends είναι από τα διασημότερα puzzle παιχνίδια και από τα πιο εθιστικά! Πάνω από 20 εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν κατεβάσει και δεν έχει σταματημό! Διαθέσιμο για Android, iOS συσκευές, ακόμα υπάρχει και έκδοση για Facebook.

Αρχικά θα πει κάποιος ότι είναι παραλλαγή του γνωστού Candy Crash Saga, και θα έχει δίκιο, αλλά αν το παίξεις θα καταλάβεις ότι αυτό το παιχνίδι κουβαλάει ολόκληρο story με αποστολές και στρατηγική!

Ο στόχος σου δεν είναι απλά να σπας σειρές ίδιου χρώματος, αλλά να φέρεις κάθε φορά εις πέρας τις 'αποστολές' της κάθε πίστας. Εσύ κατεβάζεις μια ομάδα από ζουζούνια και απέναντί σου έχεις μια στρατιά από μεταλλαγμένα σκουλήκια.


Δες το βίντεο που ακολουθεί και πάρε μια γεύση: 



Τα σκουλήκια έχουν το καθένα μια διαφορετική ενοχλητική ιδιότητα: Άλλα φτύνουν δόντια που σου χαλάνε αλυσίδες, άλλα φτύνουν σάλιο που καθιστούν κάποιες φούσκες ανενεργές, κλπ. Εσύ πρέπει στην κάθε πίστα να κάνεις ό,τι σου λέει η αποστολή. Αλλού πρέπει να συμπληρώσεις έναν αριθμό συγκεκριμένου χρώματος. Αλλού να σπάσεις 5 κουτιά. Αλλού να νικήσεις 3 σκουλήκια. Ό,τι σου ζητάει.

Αν είσαι από υπολογιστή, κατέβασε την εφαρμογή μέσω των QR codes: 

QR code για Android
QR code για iOS
Έκδοση: δεν αναφέρεται
Μέγεθος: δεν αναφέρεται
Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
Κατασκευαστής: Seriously Digital Entertainment Ltd.
Πηγή: bestfiends.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Google Plus